VERKOCHT!!!!

Liebherr is van 2019.Nieuwprijs 549 euro.

In werkelijk Nieuwstaat Nieuwste Model,prachtige prima werkende mooi en modern Jong Liebherr Vrieskist Klasse A++StopFrost.

Betreft een zo goed als Nieuw,Nieuwste Model prachtige Jong Liebherr StopFrost Vrieskist Klasse A++.

In Absolute Perfecte(Nieuw)staat.Foto´s spreken voor zich.

Wie op zoek is naar een zo goed als Nieuw,Nieuwste Model Jong Liebherr,dan is dit de perfecte Vrieskist.

-Stop Frost
-Low Frost System
-Frost Protect
-Ook geschikt voor in een ruimte met een minimale omgevingstemperatuur van -15C.
-Super Frost
-Netto Inhoud 193 ltr
-Klasse A++
-Zeer zuinig


Zuinige diepvrieskist voor grote voorraden.

Wil je ruimte hebben voor een grote voorraad diepvriesproducten en toch een lage energierekening houden? Kies dan voor de Liebherr vrieskist een diepvrieskist van hoge kwaliteit.
Royale ruimte en grote invriescapaciteit

Een diepvrieskist met een netto inhoud van 193 liter geeft je de mogelijkheid om ook als je niet vaak boodschappen doet, toch veel in huis te hebben. Misschien geef je een pizzaparty voor de hele klas van je kinderen, misschien heb je grote bouten vers geslacht vlees hoe dan ook, het is fijn om royale diepvriesruimte te hebben, en dat heeft de Liebherr vrieskist.

Het vrijstaande model kan overal geplaatst worden, dus ook in de kelder, in de garage of in de bijkeuken.
De afmetingen zijn 76 centimeter bij 75,9 centimeter met een hoogte van 91,5 centimeter. De invriescapaciteit is maar liefst 20 kilo per 24 uur, en daaraan merk je dat de Liebherr vrieskist een kwalitatief hoogwaardig apparaat is.

Zelden ontdooien dankzij innovatieve techniek:

De kwaliteit van Liebherr is duidelijk als je weet welke techniek allemaal is toegepast in de Liebherr vrieskist.
Dankzij het speciale StopFrost systeem blijft de ijsvorming op verpakkingen en diepvriesdoosjes tot een minimum beperkt en kun je de deksel altijd moeiteloos openen.
Deze innovatieve techniek zorgt er bovendien voor dat ontdooien zelden nodig is, en dat scheelt weer een tijdrovende klus. Een ander voordeel is dat de inhoud van de vrieskist optimaal benut kan worden als er geen rijp- en ijsvorming aan de binnenkant ontstaat. Je kunt grote hoeveelheden verse waren invriezen zonder dat de temperatuur sterk schommelt. Dat komt door de SuperFrost functie van de Liebherr vrieskist. Snel invriezen zorgt voor optimaal behoud van smaak en vitaminen in de verse producten. SuperFrost laat de temperatuur snel tot -32°C dalen en schakelt automatisch over op de normale stand. De Liebherr vrieskist heeft energielabel A++ en bewijst daarmee dat een grote vrieskist efficiënt met energie kan omgaan en dus voordelig in het gebruik is.

De Liebherr is een vrieskist met Low Frost systeem. Deze techniek vermindert ijsvorming op je diepvriesproducten. Je zet de vriezer gerust in de schuur of garage. De diepvriezer is namelijk geschikt voor in een ruimte met een minimale omgevingstemperatuur van -15°C. Na het doen van je boodschappen vries jij je sorbetijs snel in dankzij supervriezen. Deze SuperFrost functie voorkomt dat de structuur van je ijs verandert. Ook hoef je niet bang te zijn dat je kipsaté ontdooit. Na een paar uur schakelt SuperFrost automatisch terug naar de ingestelde temperatuur.

Afmetingen: 91.5cmx76cmx76cm

Het betreft een zo goed als Nieuw,Nieuwste Model,mooi en modern prachtige prima werkende Liebherr Vrieskist Klasse A++.

Bezorgen en aansluiten is mogelijk.

Prijs 245 euro.