Deze prachtige nog zo goed als Nieuw,Nieuwste Model Jong,mooi en modern Bosch Serie 4 Exclusiv 7kg Luchtafvoer droger,wordt u aangeboden met garantie.Bezorgen en aansluiten is mogelijk.

Nieuwste Model In perfecte staat prachtige prima werkende mooi en modern Jong Bosch Serie 4 Exclusiv 7kg Luchtafvoer droger.

Betreft een zo goed als Nieuw,Nieuwste Model Jong Bosch Serie 4 Exclusiv 7kg.

In zeer nette staat.Foto´s spreken voor zich.

Wie op zoek is naar een zo goed als Nieuw,Nieuwste Model Jong,mooi en modern Luxe Bosch,dan is dit de perfecte droger.

De Bosch Serie 4 EXCLUSIV is een snelle wasdroger met een vulgewicht van 7 kilogram. Hiermee heeft deze wasdroger voldoende laadcapaciteit voor een huishouden van 4 personen. Zodra je het wasgoed in de trommel hebt gedaan, maak je met de draaiknop een keuze uit de diverse droogprogramma's.

Omschrijving:

Deze Exclusiv wasdroger van Bosch met DUO-Tronic technologie droogt uw wasgoed efficiënt en met zorg droog. De Bosch Serie 4 Exclusiv is een efficiente luchtafvoerdroger met een vulgewicht van 7 kilogram. Hiermee heeft deze wasdroger voldoende laadcapaciteit voor een huishouden van 5 personen. Zodra je het wasgoed in de trommel hebt gedaan, maak je met de draaiknop een keuze uit de diverse droogprogramma's. Zo weet je zeker dat alle soorten wasgoed weer perfect uit de trommel komen. Je hebt verder geen omkijken naar deze Bosch wasdroger.

• 7 kg laadvermogen
• Speciale droogprogramma's
• SoftDry trommelsysteem
• Exclusiv uitvoering

Bosch wasdrogers zijn in allerlei soorten en maten. Deze Bosch Serie 4 Exclusiv wasdroger is als het gaat u om capaciteit ideaal voor een groter gezin. Met een vulgewicht van 7 kg is deze wasdroger niet de grootste, maar zeker ook niet klein. Laten wij het de perfecte middenweg noemen. Dit maakt deze wasdroger is perfect inzetbaar voor het wasgoed van een huishouden van 4 personen.

Anti-vibration design Het anti-vibration design zorgt voor meer stabiliteit en (nog) minder geluid. Bosch wasdrogers zijn daardoor ook extra stevig. De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen heel mooi om te zien: het vermindert daarnaast ook trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor deze Bosch wasdroger zeer stil is, zelfs tijdens het centrifugeren.

DuoTronic Droogsysteem:

Een wasdroger van Bosch meet en analyseert tijdens het drogen voortdurend de vochtigheidsgraad van de was. Daardoor wordt de was voorzichtig gedroogd, met een zacht en luchtig resultaat. Een goede combinatie van spaarzaam drogen én het verkrijgen van perfect droog wasgoed.

ActiveAir systeem.

Luxe Model met o.a:

-Digitale Multi Display
-Start Uitstel(voor de nacht stroom)
-Grote Vulopening
-7kg Trommel Inhoud
-VarioSoft Trommel
-ActiveAir Systeem
-Mix programma
-Tijdprogramma
-Extra Snel 40
-Wol
-Fijn
-Kastdroog Extra
-Kastdroog
-Strijkdroog
-Sportkleding
-Anti-Kreuk
-Droogte graad
-enz...

Het betreft een zo goed als Nieuw,Nieuwste Model,Jong,mooi en modern Luxe Bosch Serie 4 Exclsuiv Luchtafvoer droger.

Wordt afgeleverd met garantie.

Bezorgen en aansluiten is mogelijk.

prijs 275 euro.