VERKOCHT!!!!


Deze prachtige bijna Nieuw,Nieuwste Model amper gebruikte Luxe,mooi en modern Bosch Serie4 Klasse A+ vaatwasser,wordt u aangeboden met garantie.Bezorgen en aansluiten is mogelijk.

In werkelijk Nieuwstaat Nieuwste Model amper gebruikte,mooi en modern prachtige prima werkende Bosch Serie 4 Vaatwasser.

Betreft een Nieuwste Model amper gebruikte Bosch Serie 4 Vaatwasser.

Een vaatwasser van Bosch uit het duurste segment.

Kwaliteit vaatwasser van Bosch,made in Germany.

Vaatwasser is amper gebruikt.

Door ons overgenomen van alleenstaande dame(88 jaar) die deze prachtige zo goed als Nieuw Bosch amper heeft gebruikt.Is en draait als Nieuw.

In Absolute Nieuwstaat.Foto´s spreken voor zich.

Wie op zoek is naar een bijna Nieuw,Nieuwste Model prachtige Bosch Serie 4,dan is dit de perfecte vaatwasser.

-VarioSpeed
-Beladingssensor
-WaterSensor
-ActiveWater-Technology
-Digitale Multi Display
-Start uitstel
-Aqua Stop
-Aqua Sensor
-Led indicatie programma´s
-iQ Drive Motor
-Zeer stil en zuinig
-Eco
-Extra Droog
-Hygiene Plus
-Intensief 70c
-Auto 45c-65c
-Eco 50c
-Glas 40c
-Stil 50c
-Voorspoelen
-enz...


Productbeschrijving :

Deze Bosch Serie 4 is een vrijstaande vaatwasser met beladingssensor en watersensor.
Dankzij deze slimme sensoren verbruikt deze vrijstaande vaatwasser nooit te veel water.
Met de handige functie VarioSpeed kun je de meeste programma's verkorten, ideaal als je extra vaat hebt en snel de afwas wilt doen. Bovendien wordt je vaat extra schoon en droog met de speciale functies HygiënePlus en Extra Droog.
ActiveWater-technologie: minder water, minder energie, meer resultaat
Deze innovatieve spoeltechnologie levert uitzonderlijke reinigingsprestaties met minder water en energie en is hierdoor dus zeer milieuvriendelijk. Er wordt water en energie bespaard door een gerichte waterafgifte, geoptimaliseerde filtertechnologie, snellere verwarming en hogere pompprestaties voor een betere watercirculatie.

AquaSensor: vuilherkenning voor een stralend schone vaat
De AquaSensor past het waterverbruik aan op basis van het type en de hoeveelheid vuil en gebruikt lichtstralen om het spoelproces te regelen. Afhankelijk van de hoeveelheid vuildeeltjes en resten van vet of afwasmiddel bepaalt de AquaSensor of het nodig is om het spoelproces voort te zetten.
Automatische programma's zorgen automatisch voor het beste reinigingsresultaat
Waterverbruik, watertemperatuur en spoeltijd worden exact afgestemd op de hoeveelheid vuil. Dit levert een beter resultaat op en bespaart u water en energie.

AquaStop: levenslange garantie tegen waterschade
Het AquaStop-systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt er zo voor dat u 100% beschermd bent tegen waterschade. Levenslange garantie van Bosch.

De Beladingssensor zorgt automatisch voor een optimaal waterverbruik
Een draaiende sensor meet het gewicht van de belading aan de hand van het waterniveau. Voor een grotere belading is meer water nodig om de vaat te weken en dus is het waterniveau lager. In dat geval wordt meer water toegevoegd. Bij minder vaat is minder water nodig. De beladingssensor zorgt automatisch voor een optimaal waterverbruik, zelfs bij halve belading, en bespaart zo water en stroom.

EcoSilence DriveTM: krachtig, duurzaam, stil en efficiënt.
Voor een nog efficiëntere reiniging hebben we de zuinige EcoSilence DriveTM ontwikkeld. Deze motor is uitzonderlijk stil en efficiënt en verbruikt minder energie. De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties.

Glasbeschermingssysteem voor een extra voorzichtige reiniging van uw fijnste glaswerk
Zacht water veroorzaakt glascorrosie. Daarom regelen Bosch-vaatwassers met glasbeschermingssysteem de hardheid van het water. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw fijnste glazen en kostbaar porselein altijd met de grootst mogelijke zorg worden behandeld.
Glass 40°-programma: het extra voorzichtige spoelprogramma voor het schoonste resultaat, optimale droging en briljante glans
Het nieuwe Glass 40°-programma maakt glazen, bijvoorbeeld uit hoogwaardig kristal, voorzichtig schoon en droog en geeft ze een stralende glans. Dit is mogelijk dankzij lagere temperaturen, aanpassing van de temperatuur van het spoelmiddel en een langere droogtijd. Glanzend schone glazen zonder droogvlekken: het bewijs voor een grondige, behoedzame reiniging.
Eenvoudig de gewenste starttijd vooraf instellen
Met de elektronische starttijdkeuze kunt u de programmastart vooruit programmeren. Zo kan de machine op ieder gewenst moment gestart worden, ook onder werktijd of 's nachts als u slaapt. Nadat het programma is gestart, geeft een display weer hoe lang het programma nog duurt.
Spoelt in de helft van de tijd met een optimaal reinigings- en droogresultaat dankzij VarioSpeed
Met behulp van de VarioSpeed-functie kunt u de afwastijd halveren. En dat met de beste reinigings- en droogresultaten - zoals u van ons gewend bent.
Onze SilencePlus vaatwasser met Silence programma is extra stil
• Extra Droog: een optie om vaat die moeilijk te drogen is toch goed droog te krijgen.
• SilencePlus: aangenaam stil in gebruik met een geluidsniveau van 46dB.
• Glas 40°C programma: speciaal programma om glas te reinigen en te drogen.
• VarioFlex korven: de verstelmogelijkheden zorgen voor meer flexibiliteit in de boven- en onderkorf.

Het betreft Nieuwste Model in Nieuwstaat prachtige amper gebruikte Bosch Serie 4 Vaatwasser.

Wordt afgeleverd met garantie.

Bezorgen en aansluiten is mogelijk.

Prijs 300 euro.